Yoga Sadana
Image default
Zakelijke dienstverlening

Opslag diepvriesproducten

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die de opslag van uw diepvriesproducten op zich kan nemen? Dan is Frigo Group de aangewezen partner. Frigo Group verzorgt al jarenlang dag in dag uit de opslag van producten die gekoeld of ingevroren bewaard moeten worden. Of het nu gaat om de opslag van vlees, gevogelte, vis, groenten en fruit, gebak of brood, wij bieden de juiste oplossing voor uw producten. Of u nu veel of weinig opslagruimte nodig heeft, u kunt rekenen op de persoonlijke aanpak van Frigo Group. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van uw producten te behouden.

Frigo Group vrieshuis

Frigo Group heeft twee grote vrieshuizen in Nederland, zodat er altijd plek is voor uw producten. Onze vrieshuizen liggen strategisch ten opzichte van Schiphol en de Duitse grens. Hierdoor verloopt de distributie van uw producten van en naar onze vrieshuizen soepel. Uw poducten hebben een vaste plek in het vrieshuis en worden continu in de gaten gehouden. Met behulp van de nieuwste technologieen weten we precies waar uw producten zich bevinden en of ze de juiste temperatuur hebben. De specialisten in onze vrieshuizen hebben de benodigde opleidingen gevolgd. Zij beschikken over de kennis om verschillende voedingswaren op de juiste manier te bewaren.

Geconditioneerd transport

U kunt niet alleen op Frigo Group rekenen als het aankomt op de opslag van voedingsmiddelen. Ook het geconditioneerd transport kunnen wij van A tot Z voor u regelen. We beschikken over onze eigen vrachtwagens, waarin uw producten op de gewenste temperatuur gehouden worden. Ook bij het in en uitladen van de producten, wordt de koelketen in stand gehouden. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit  van voedingsmiddelen behouden blijft. Wilt u weten wat Frigo Group voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We werken graag met u samen voor het beste resultaat.

https://www.frigogroup.com/