Yoga Sadana
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een werkdagboek gebruiken om jouw werktijden te registreren

De werkvloer is een interessante plek. Zoveel verschillende soorten mensen in een kleine plek vraagt om veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Mensen ergeren zich, er ontstaan werkvloer romances, er zijn verjaardagen en begrafenissen. Een werkvloer is een kleine samenleving. En dat brengt mooie maar ook lastige momenten. Een werkdagboek zou een oplossing kunnen zijn om alles wat je op de werkvloer meemaakt te kunnen opschrijven.

Een schemaatje urenregistratie

Gestructureerd schrijven over gevoelens en gedachten heeft sowieso positieve uitwerkingen op diegenen die schrijft. Je krijgt de kans om stil te staan bij gedachten en gevoelens die je ervaart tijdens het werken en dit heeft een positieve invloed op jouw gemoedsrust en daarmee ook de algemene werksfeer. Maar, wat kun je nou met jouw tijdregistratie? Stel, je hebt een dagboek waarin je van alles over het werk opschrijft. Dan zou je ook ruimte vrij kunnen laten om een schemaatje te maken waarin jij jouw uren registreert.

Waarom jouw urenregistratie belangrijk is

Het is ontzettend belangrijk om jouw uren correct te registreren. Opschrijven wanneer je aan welke taken werkt en hoeveel tijd jij ermee kwijt bent, helpt jou bij het grip krijgen op de gewerkte uren. Of je nou als zzp-er werkt of op een grote werkvloer werkt. Het registreren van jouw uren is belangrijk om overzicht te bewaren en ervoor te zorgen dat jij correct uitbetaald wordt.

Spendeer jij iedere dag een paar minuten aan het schrijven van jouw werkdagboek? Dan groei je als professional maar ook als mens. Je krijgt mee inzicht in situaties en zult overzichtelijk krijgen wat jij kunt doen om fijner en efficiënter aan de slag te gaan. Het registreren van jouw uren is daarbij ook erg handig en nuttig!

Als je elke dag tien minuten besteedt aan het schrijven van je werkdagboek, groei je als mens én als professional. Want je krijgt meer inzicht in de situatie en je ziet sneller wat je er zelf aan kunt doen om je werk of je werksituatie te verbeteren.

https://keeping.nl/tijdregistratie