Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

Bestel uw naamplaatje al vanaf €7,50 bij de Naambordensite

Mooie en goedkope naamplaatjes besteld u bij de Naambordensite. De naamplaatjes zijn gemaakt van kunststof. In ons assortiment vindt u een ruime collectie aan kunststof plaatjes, al vanaf €7,50! Wanneer u een naamplaatje bij ons besteld hoeft u geen verzendkosten te betalen, de verzending binnen Nederland is gratis. Naamplaatjes zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, het materiaal waar ze van gemaakt zijn is namelijk roestvrij.

De naamplaatjes die wij aanbieden bij de Naambordensite zijn in tal van kleuren te bestellen. Ook kunt u zelf bepalen wat u precies op uw naamplaatje wilt hebben. Zo is er keuze uit:

ü  Een naamplaatjes waar alleen een huisnummer op staat

ü  Een naamplaatje waar alleen tekst op staat

ü  Een naamplaatje waar een huisnummer en tekst op staat

ü  Een naamplaatje waar een huisnummer en/of tekst op staat met daarbij een afbeelding

De naamplaatjes zijn onderverdeeld in 4 categorieën:

ü  Kunststof deurplaatjes, kleine plaatjes voor op de brievenbus, toiletdeur, slaapkamerdeur enzovoorts

ü  Kunststof sierplaatjes, plaatjes met een sierlijke look

ü  Kunststof huisnummers, plaatjes in diverse formaten en kleuren

ü  Irmadammekes, plaatjes met een leuke cartoon afbeelding van gezinnen

De naambordjes zijn niet al te groot van formaat. Houdt er dus rekening mee dat bij een groot gezin niet alle namen op het naamplaatje zullen passen. Wilt u een naambord waar alle gezinsleden met naam op passen? Bekijk dan eens onze grote collectie naamborden. Hier heeft u tal van keus in materiaal en grootte van het naambord.

Huisnummer bordjes in alle soorten en maten

Wilt u liever een huisnummer van een ander materiaal dan kunststof? Ook dat is mogelijk bij ons. Op onze site kunt u kiezen uit diverse materialen, waaronder hout, steen, aluminium, emaille, messing, transparant. U heeft de keuze uit ronde, vierkante, rechthoekige en ovale bordjes.

Naambordjes bestellen via de Naambordensite is niet lastig. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Veel naamborden worden binnen 2 tot 5 dagen bij u bezorgd, meestal helemaal gratis!

https://www.denaambordensite.nl/