Yoga Sadana
Image default
Onderwijs

Spelenderwijs leren met deze leermiddelen voor groep 5

Wanneer u op zoek bent naar leermiddelen voor kinderen uit groep 3, 4, 5, 6, 7 of 8, is het aan te raden om het aanbod van Educatieve Uitgeverij Kinheim te bekijken. Deze specialist in het uitgeven van onder andere leerboeken voor de basisschool, heeft een ruim aanbod aan leermiddelen voor diverse vakken. U heeft de keuze uit diverse niveaus die zowel ingericht zijn voor de onderbouw als de bovenbouw. De leermiddelen zorgen ervoor dat kinderen op een leuke manier leren lezen, schrijven en rekenen. Dit heeft als resultaat dat de kinderen gemakkelijker nieuwe dingen leren.

Diverse niveaus en vakgebieden

De leermiddelen van Educatieve Uitgeverij Kinheim worden aangeboden voor verschillende niveaus en afgestemd op de diverse groepen. Zo bestaan de leermiddelen voor groep 3, 4 en 5 uit de volgende vakgebieden: taal, rekenen, wereldoriëntatie, lezen en tekenen. De leermiddelen voor groep 6, 7 en 8 zijn wat uitgebreider. Hier worden namelijk de vakken aardrijkskunde, verkeer, natuuronderwijs, geschiedenis, Europese taal en gezond gedrag aan toegevoegd. Naast dat al deze vakgebieden bestelt kunnen worden in boekvorm, biedt dit bedrijf ook digitale leermiddelen aan. Op deze manier kunnen kinderen zowel thuis als op school via de computer leren schrijven, lezen of rekenen.

Plaats uw bestelling online of vraag een proefpakket aan

Weet u niet precies welke leermiddelen voor bijvoorbeeld groep 5 u nodig heeft? Vraag dan advies aan een van de medewerkers van dit bedrijf of vraag een proefpakket aan. In dit proefpakket zitten alle delen van één bepaalde serie leermiddelen. Op deze manier kunt de boeken doornemen en kijken of het aansluit bij de leerdoelen van de kinderen uit uw klas. Voldoen de boeken niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u het pakket terugsturen. Heeft u interesse? Bestel de leermiddelen dan eenvoudig online. Voor vragen over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Educatieve Uitgeverij Kinheim.

https://www.kinheim.com