Yoga Sadana
Image default
Onderwijs

Cursus zakelijk Engels of technisch Engels

In veel branches is het belangrijk om uit de voeten te kunnen met de Engelse taal. De kans is groot dat u regelmatig contact heeft met buitenlandse klanten, collega’s of partners. Het is dan niet alleen prettig om de basis van het Engels te beheersen, maar ook het jargon dat gebruikt wordt in uw vakgebied. Daarom kunt u bij The Square Mile een taalcursus volgen die gericht is op uw branche. U kunt bij ons terecht voor een cursus zakelijk Engels of technisch Engels, maar ook voor andere talen en branches.

Taaltraining van The Square Mile

The Square Mile is als taalinstituut gericht op bedrijven en organisaties. Onze trainers komen bij bedrijven in verschillende branches door heel Nederland om incompany taaltrainingen te geven. We beschikken daarnaast over onze eigen trainingslocaties in de grotere steden. Wanneer u bij ons een training volgt, dan krijgt u geen standaard lespakket aangeboden. Uw training moet immers afgestemd zijn op uw vakgebied en de functie die u heeft. Ook wordt u bij ons niet in het diepe gegooid met een zelfstudie. Cursisten krijgen een vaste trainer die de juiste begeleiding biedt en het leerproces in de gaten houdt.

Training op afstand volgen

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van apps zoals Teams, Zoom en Webex om te vergaderen. Videobellen blijkt dan ook een prima manier om contact te hebben met meerdere mensen tegelijk. Bij The Square Mile zetten we deze mogelijkheden in om online (groeps)trainingen te kunnen geven. Of u nu vanuit huis werkt, of juist veel onderweg bent, met een online taaltraining kunt u alle kanten op. Samen met uw trainer stemt u af wanneer de online sessies plaatsvinden. Ook buiten de sessies om staat uw trainer klaar om vragen te beantwoorden. Benieuwd of we ook taaltrainingen  hebben voor uw branche? Neem gerust contact met ons op.