Yoga Sadana
Image default
Onderwijs

Circusworkshops Basisschool

Circusworkshop Basisschool

Wist u dat circus ontzettend goed is voor zowel de mentale als de fysieke ontwikkelingen van een kind? De leerlingen op uw basisschool hebben een leeftijd waarbij ze (bijna) alles nog moeten leren, voor hun is er nog zo veel ruimte om hunzelf te ontwikkelen. De kinderen uitdagen om fysiek aan de slag te gaan en hun motoriek te ontwikkelen kan ze zelfs helpen met andere vakken als lichamelijke opvoeding. Tevens zijn de succesmomenten die de leerlingen tijdens het doen van circusactiviteiten ook een goede boost voor het zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is dan weer een belangrijke factor voor hoe een kind zich in de toekomst verder zal ontwikkelen. Al met al is circus dus een goede activiteit voor een leerling, voor zowel plezier als ontwikkeling. 

Grote Broer organiseert Circusworkshop, dit doen ze al jaren op basisscholen door heel Nederland. Grote Broer begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is voor een leerling om nieuwe dingen uit te proberen, zolang het onder de juiste begeleiding plaats vind kan nieuwe dingen proberen nooit kwaad. Grote Broer organiseert verschillende Circus activiteiten en daagt leerlingen dagelijks uit. 

Circusdag

Tijdens een Circusdag krijgen de leerlingen de kans om zoveel mogelijk over het circus te leren in een dag. De Circusdag wordt begeleid door een echte circusartiest die al jaren in het vak zit en de leerlingen veel kan meegeven over hoe het is om in het circus te werken. Het circus kent veel normen en waarden, niemand is bijvoorbeeld te raar en iedereen past in het circus. Ook deze normen en waarden krijgen aandacht tijdens een Circusdag. 

Klinkt zo’n Circusdag nou interessant om te organiseren op uw school? Geen zorgen, Grote Broer organiseert alles! neem eens een kijkje op de website van Grote Broer en kijk  rond want er allemaal aanwezig is in het aanbod. 

https://grotebroer.com