Yoga Sadana
Image default
Bedrijven

De type 2 stekker van Mennekes voor het opladen van elektrische voertuigen

Elektrische auto’s worden steeds populairder. Er zijn verschillende soorten stekkers voor het opladen van elektrische voertuigen. De overheersende soort stekker dat in Europa gebruikt wordt, is de goede type 2 stekker van Mennekes. De type 2 stekker van Mennekes wordt gebruikt voor het opladen van elektrische auto’s met batterijen van drie tot vijftig kilowatt. Deze stekker is door de Europese Commissie geselecteerd als officiële laadstekker binnen de Europese Unie. Als u overweegt een elektrische auto aan te schaffen, dan is dit de stekker die u waarschijnlijk gaat gebruiken. U kunt uw elektrische voertuig met deze oplader makkelijk thuis opladen.

Mennekes stekker type 2 laadt uw voertuig snel op

De type 2 stekker van Mennekes bevat zeven contactpunten: twee kleine en vijf grotere. De bovenste rij bestaat uit twee kleine contacten voor signalering, de middelste rij bevat drie pinnen voor aarding en de buitenste twee pinnen worden gebruikt voor de voeding. Het vermogen dat wordt overgedragen via type 2 stekker van Mennekes is meer dan voldoende om snel op te laden. De nieuwe Renault Zoe kan bijvoorbeeld in slechts één uur tot 125 kilometer actieradius opladen, aangesloten op een openbaar laadstation van 22 kW. De oplader heeft een lange kabel, wat betekent dat u makkelijk om uw auto heen kan om deze op te laden.

De Mennekes stekker type 2 is geschikt voor alle modellen elektrische voertuigen

De type 2 stekker van Mennekes kan verschillende modellen elektrische voertuigen opladen, zoals BMW i3, i8, BYD E6, Tesla Model S, Renault Zoe, plug-in hybride Volvo V60, VW E-up, Audi A3 E-tron, plug- in Mercedes S500, hybrid Plug-in VW Golf, Porsche Panamera en Renault Kangoo ZE. De meeste voertuigen worden geleverd met een thuislader, maar de type 2 stekker van Mennekes is een echte aanrader, omdat u zelf de laadsnelheid kunt bepalen, soms zelfs meer dan drie keer sneller. De stekker is eenvoudig in gebruik en de kabel is zeer stevig, flexibel en geschikt voor buiten gebruik door de unieke waterdichte design. Koop vandaag uw Mennekes type 2 stekker bij ons en vertrek altijd met een volle accu!