Eendaagse theoriecursussen door heel Nederland

Eendaagse theoriecursussen door heel Nederland

Eendaagse theoriecursussen door heel Nederland

Gelijk Geslaagd geeft auto en motor theoriecursussen door heel Nederland. Waar u dus ook woont in het land, er wordt altijd wel ergens een cursus bij jou in de buurt gegeven. Grotere plaatsen waar wij de cursus aanbieden zijn onder andere de theoriecursus Rotterdam, theoriecursus Den Haag, theoriecursus Amsterdam, theoriecursus Eindhoven, theoriecursus Den Bosch en nog vele anderen.

Wanneer je onze theoriecursus van Gelijk Geslaagd wilt volgen hoef je maar 1 dag vrij te nemen. Onze theoriecursus duurt namelijk maar 1 dag! Lukt dat dan echt, alle auto of motor theorie leren in 1 dag? Ja hoor! Onze cursus is zeer efficiënt, praktijk- en examen gericht.

Leren en examen maken op dezelfde dag

Meestal start onze theoriecursus om 07.00. Je wordt op de locatie waar je je voor in hebt geschreven ontvangen door één van onze docenten. We maken even kort kennis met de andere cursisten om vervolgens aan de slag te gaan. De theorie wordt je zeer goed aangeleerd, voor de lastig te onthouden regels krijg je van ons tips, trucs en ezelsbruggetjes waar je echt iets aan hebt. Hierdoor zal je de theorie nog beter kunnen onthouden! Wanneer alle lesstof goed in je hoofd zit gaan we aan de slag met oefen examens. Dit zijn echte examens van het CBR. Door deze examens te maken kunnen we checken of je alles inmiddels goed weet. Ook raak je alvast bekend met de vraagstellingen van het CBR examen, zodat je straks bij je echte examen precies weet wat je te wachten staat.

Van al dat leren heb je vast honger gekregen. We lunchen gezellig samen met de hele groep cursisten. Je hoeft geen zelf gesmeerde boterhammen mee te nemen, wij zorgen voor een lekkere en  complete lunch. Koffie en thee krijg je trouwens ook van ons tussen het leren door. Na de lunch zijn we er helemaal klaar voor om richting het CBR te vertrekken. Wederom blijven we gezellig met de hele groep en gaan we dus met elkaar naar het CBR. Wanneer dit nodig is zullen wij je naar het CBR vervoeren. Maak vol vertrouwen je examen, dit gaat je zeker lukken na het volgen van onze theoriecursus! Gefeliciteerd, Gelijk Geslaagd binnen 1 dag!

Schrijf je nu in bij Gelijk Geslaagd

Wil jij ook je auto of motor theorie in 1 dag leren? En dezelfde dag slagen voor je theorie examen? Schrijf je dan in voor één van onze cursussen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/