Yoga Sadana
Image default
Mode en Kleding

Bikini uitzoeken lastig? Niet met deze tips

Bikini uitzoeken lastig? Niet met deze tips

 

Wanneer het bijna vakantie tijd is, dan zijn de meeste vrouwen al helemaal in de stress. Omdat het natuurlijk in Nederland niet 365 dagen per jaar lekker weer is, hebben we onze zwemkleding vaak het grootste deel van het jaar ergens achterin de kast weggestopt of in een koffer tezamen met onze zomerkleding op zolder liggen. Daarbij komt vaak ook nog eens, dat de bikini van vorig jaar natuurlijk niet meer goed is. Of hij past niet of hij is niet meer mooi. Kortom, tijd om eens op zoek te gaan naar een nieuwe of bikini. 

 

Zoek binnen het seizoen

 

Je zult zien, dat wanneer je in het voor- of najaar op vakantie gaat, het een stuk lastiger wordt om in een fysieke winkel een geschikte bikini te vinden. Dit is namelijk niet het ‘seizoen’ waarin veel winkeliers natuurlijk een bikini verkopen. Ze kiezen er daarom vaak bewust voor om in plaats van een bikini, een beha op deze plek neer te hangen. Wanneer je dus weet welke datum je op vakantie gaat, is het raadzaam om tijdig je zoektocht te starten. Gelukkig kun je tegenwoordig met de komst van het internet overal terecht en hoef je dus niet bang te zijn dat je zonder op vakantie hoeft.

 

Bepaal wat je wil

 

Ben je op zoek naar een push up sport bh, dan weet je dat je hiervoor bij een sportzaak moet zijn. Dat geldt dus ook voor een bikini. Het heeft geen zin om een bikini te gaan zoeken in een lingeriezaak die gespecialiseerd is in bh’s voor vrouwen met grote maten. Kortom, weet dus wat je wilt anders wordt het een lastige zoektocht. Uiteraard heb je het voordeel, dat je met de komst van het internet vaak in één oogopslag al kunt zien of dit iets is wat je daadwerkelijk zoekt. Als je alleen maar sport bh’s en sportleggings ziet, dan kun je nog een gokje wagen in het zoekveld, maar beloofd het vaak niet veel goeds. 

 

Hoeveel geld wil je uitgeven

 

Hoeveel geld je maximaal wilt uitgeven aan een nieuwe bikini is ook niet geheel onbelangrijk. Je hebt immers bikini’s in verschillende prijsklassen. Heb jij niet zoveel te besteden, dan weet je voor jezelf dat je bepaalde merken het beste kunt overslaan. Niet erg, maar wel goed om op voorhand even te weten. Het is immer zonde wanneer je een mooie bikini vindt en deze blijkt ver buiten je budget te zijn.