Yoga Sadana
Image default
Mode en Kleding

Prijs van gouden ringen omhoog

De prijs van gouden ringen is in de afgelopen tijd flink omhooggegaan omdat de prijs van goud zelf ook in de lift zit. Als je recent bij een juwelier bent geweest heb je ook vast gemerkt dat de gouden ringen stukken duurder zijn geworden.

Het is ondanks de duurdere prijs van goud wel mogelijk om goedkope gouden ringen te kopen. Bij de juwelier is de prijs alleen deels gebaseerd op de waarde van goud zelf. Ze hebben namelijk ook hun eigen winstmarge erin verwerkt. Hierdoor worden de  bij de juwelier al snel heel duur. Bij de online winkels zijn de prijzen van gouden ringen een stuk stabieler.

De online winkels hebben veel lagere kosten en door een verschuiving van de waarde van goud veranderd hun prijs niet snel. Ook al veranderen de prijzen van gouden ringen, dan nog zijn het geen drastische veranderingen. Online blijven de prijzen het langst stabiel en zijn de gouden ringen er altijd goedkoper.

Als je nu de prijzen van gouden ringen op internet gaat vergelijken met die bij de juwelier zie je al gelijk het grote verschil. Bij de juwelier zijn ze namelijk nu vele malen duurder dan bij de online winkels.