Yoga Sadana
Image default
Woning en Tuin

Zelfstandige tuinkamer

Een tuinkamer kan nu als een zelfstandige ruimte worden gebouwd voor extra ruimte. Denk hierbij aan een gastkamer met eigen badkamer of gewoon een kamer voor een gezinslid. Tegenwoordig kun tuinkamers heel mooi gebouwd worden en dit voor een lage prijs.

Het komt steeds vaker voor dat mensen die de ruimte ervoor hebben zo een zelfstandige tuinkamer laten bouwen. Het bouwen ervan is mogelijk maar je moet natuurlijk wel de ruimte ervoor hebben in de tuin. Het hoef niet perse een gastkamer of zelfs een slaapkamer te worden want er zijn veel meer mogelijkheden. Sommige mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om van de tuinkamer een spa te maken en dit is dan ook gewoon mogelijk tegenwoordig. Een sauna of Turkse stoombad in een tuinkamer bouwen is geen probleem.

Je hoeft alleen maar een offerte aan te vragen voor de tuinkamer en aangeven wat je wil. Het bouwbedrijf gaat dan kijken of het mogelijk is en hoeveel het gaat kosten. Een opmerkelijke tuinkamer dat recent werd gebouwd was een thuisbioscoop. De bewoners wouden graag een thuisbioscoop in de tuin en dit werd voor ze gebouwd. De enige limieten van de tuinkamer zijn tegenwoordig je verbeelding en de beschikbare ruimte ervoor.