Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

EEN GIDS VOOR HOE DE HOVERKART WERKT

HoverKart wordt snel en effectief onderdeel van je hoverboard. De twee handvatten zijn specifiek aan de twee zijden van het bord bevestigd, waardoor u volledige controle heeft. Naar voren of naar achteren duwen op het handvat is ongeveer hetzelfde als naar voren of naar achteren buigen met je voet, waardoor het wiel draait. Elk wiel wordt autonoom bestuurd, wat de Hoverkart zijn geweldige mobiliteit geeft.

Met de Hoverkart hoverboard add-on zou je nu je hoverboard in je eigen speciale skelter kunnen veranderen! Het is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar spanning en ook voor gewaagde kinderen. De Hoverkart biedt eindeloos plezier op asfalt, stevig zand, zandweg, gras, beton of andere gladde oppervlakken. Het opmerkelijke driewielige ontwerp, met de met poeder beklede stalen buisstructuur en het uiterst nauwkeurige zwenkwiel voorop, zorgt voor een vloeiende en perfecte rijervaring, helemaal niet zoals andere. Verken moeiteloos krappe ruimtes, navigeer door het binnen- en buitenlandschap en breng uw ervaringen naar een nieuw niveau. De Hoverkart wordt in niet meer dan een paar seconden op je hoverboard aangebracht, waardoor je altijd en overal kunt wisselen naar plezier op drie wielen.

Extreme prestaties: De Hoverkart omvat een geavanceerde structuur met een bijna niet-bestaand draaibereik dat het eenvoudig maakt om door nauwe gebieden te verkennen, gemakkelijk wheelies te maken en snel te draaien.

Eenvoudige installatie: transformeer uw hoverboard in een skelter in niet meer dan een paar seconden! Klik de Hoverkart op je hoverboard en je bent klaar om te rijden.

Snelle en soepele rit: de Hoverkart zorgt voor een super soepele rit, geschikt voor een snelheid van ongeveer 20 km/uur! Cruise in je buurt of navigeer over de promenade in snelheid en stijl.

Aangepaste pasvorm: pas de montuur lengte van uw Hoverkart, stuurhoek en zitpositie aan voor een prettige rijervaring op uw maat.

Compatibiliteit: De Hoverkart is perfect voor elke hoverboard met een 6.5 / 10 inch-wiel.

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/