Yoga Sadana
Image default
Aanbiedingen

Een niet ingegraven zwembad kan heel stijlvol zijn

Er bestaan naast opblaasbare zwembaden ook uitvoeringen gemaakt van hout. Deze kunnen zowel op als ingebouwd worden. Ook als deze niet ingebouwd zijn, staan deze prachtig in jouw tuin. Wanneer wij het binnen deze categorie over zwembaden hebben, dan bedoelen wij ook écht zwembaden. Met afmetingen tot meer dan 10 meter weet jij zeker dat je uitgebreid kunt zwemmen. 

Verschillende stijlvolle zwembaden

Bij zwembadstore vind jij verschillende stijlvolle houten zwembaden die je dus bovengronds kan plaatsen in jouw tuin, of in kunt graven. Al deze zwembaden zijn van het merk Interline en worden geleverd in verschillende vormen en kleuren. Zo heb je een rond zwembad met een achthoekige omlijsting, het rechthoekige zwembad, een vierkante uitvoering en een ovaal zwembad. Deze zwembaden worden gemaakt van licht en donker hout. Zo is er altijd een zwembad dat aansluit op jouw tuin en de stijl waar jij voor wilt gaan.

Materialen en garantie

Door het gebruik van duurzame materialen en hoogwaardig kwaliteit hout geeft zwembadstore 5 jaar garantie. Alle houten zwembaden van Interline worden gemakt van Noors dennenhout. Daarnaast beschikt dit hout ook over een FSC certificering waardoor de consument weet dat het hout op een verantwoorde manier gewonnen wordt. Dus het hout komt in dit geval uit bossen die op een verantwoorde wijze worden beheerd. Nadat het hout geruime tijd is gedroogd word het geïmpregneerd met een klasse 4 impregnatie. Deze techniek is niet alleen goed voor het hout, maar ook beter voor het milieu!

De zwembaden worden geleverd inclusief ondertapijt. Hierdoor weet je zeker dat het zwembad een veilige ondergrond heeft. Het ondertapijt beschermt jouw zwembad tegen eventuele beschadigingen, waardoor het nóg langer meegaat. Met de juiste voorbereidingen en het juiste onderhoud mag je ervan uitgaan dat deze zwembaden zeker 10 jaar meegaan.

Voordelen van deze zwembaden

Het grootste voordeel van deze zwembaden is dat ze mooi staan. Daarnaast zijn deze zwembaden steviger en gaan ze minder snel kapot. Door de hoogwaardige kwaliteit en duurzame behandelingen kunnen de zwembaden erg lang meegaan. Je kunt deze houten zwembaden als het ware zien als een extra tuinmeubel.

 

https://www.zwembadstore.com/