Yoga Sadana
Image default
Aanbiedingen

Het Anker werd trendsetter met Nederlandse touch

Wie op zoek is naar topkwaliteit zitmeubelen, hoef zeker niet ver gaan! De Nederlandse meubelmaker Het Anker meubelen behoort immers al decennia lang tot de Internationale top en is zelfs marktleider in de Benelux. Hoe een kleine stoffeerderij in 1928 uitgegroeide tot een zitmeubelproducent van internationaal allure.

 

Dutch Design

Het Anker bezit 100% Nederlandse roots en staat bekend om het eigen ontwerp … vandaar de kwalificatie Dutch Design. De ontwerpers zitten weliswaar dicht op de trends, toch weten ze telkens weer hun eigen ‘laaglandse’ draai aan de meubelen te geven … of dat nu gaat om banken, fauteuils, stoelen of relaxfauteuils. Het Anker specialiseerde zich volledig op zitmeubelen en veroverde de markt met name door de combinatie van hoogwaardige materialen met het eigen unieke ontwerp.

 

Ambachtelijk productieproces

Alle meubels van Het Anker worden ontworpen en gemaakt in Druten. Van ontwerp tot productie, van stikken tot stofferen; alles gebeurt in eigen beheer. Een Ankerbank of –stoel is altijd comfortabel, van topkwaliteit en betaalbaar. De trends worden op de voet gevolgd en met regelmaat worden (Inter)nationaal bekende ontwerpers ingeschakeld. Maar altijd zijn de meubels voorzien van het herkenbare Anker-signatuur. Door dit unieke ‘In-house design’, is Anker inmiddels al 92 jaar jong, een unicum in Nederland!

 

Leer als specialiteit

Het Anker is gespecialiseerd in de verwerking van leer. Een mooi, duurzaam en ecologisch verantwoord product dat door Het Anker op aansprekende wijze wordt gecombineerd met de hedendaagse woonwensen. Leer is één van de oudste gerecyclede producten ter wereld en geeft een unieke uitstraling aan meubelen. Het Anker verwerkt runds- en buffelleer van gerenommeerde Italiaanse looierijen. Leer is een edel product en overtuigt met een unieke touch en geur. Elke huid is uniek en heeft zijn eigen kenmerken. Daarmee is ook uw Ankerbank een uniek meubelstuk!

 

Ruime keus

Bij alle toonaangevende woonwinkels in Nederland zijn Het Anker meubelen te vinden. Met voor ieder wat wils, want de collectie van het Anker biedt een ruime keus uit verschillende stijlen. Van strak en modern tot klassiek en van chique tot industrieel. Kwaliteitsmeubelen dus met een unieke feeling met de Nederlandse markt; daaraan herken je Het Anker.

https://www.onsteinmeubelen.nl/