Yoga Sadana
Image default
Aanbiedingen

Zo blinkt jouw badkamer weer als vanouds!

Na een lange werkdag is er weinig zo verkwikkend als een lange douche. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als je badkamer fris en ruim aanvoelt. Eens in de zoveel tijd is het daarom nodig om je badkamer even een flinke beurt te geven. Met deze tips blinkt jouw badkamer weer als nooit tevoren!

Frisser dan fris
Twee emmertjes water halen, busje allesreiniger en wat sponsjes, boenen maar. Alle losse spullen haal je tijdelijk uit de badkamer zodat je overal makkelijk bij kunt. Als alles van de vloer is, stroop je de broekspijpen op en ga je boenen. Als jouw badkamer voornamelijk uit tegelwerk bestaat en er geen gevaar voor vochtschade is, kun je ook een beetje valsspelen. Zet bijvoorbeeld de douche aan en spoel de hele badkamer nat. Zo kun je de emmertjes achterwege laten en dat scheelt weer wat tijd. Bij echt hardnekkige vlekken kan een staalsponsje van pas komen. Met een staalspons ben je zelfs roestvlekken de baas.

Nieuwe inboedel
Als je handdoeken toe zijn aan vervanging, is dit het moment. Ga naar je favoriete winkel en kies een mooie nieuwe set aan handdoeken. Je kunt dan meteen bijpassende washandjes uitzoeken en zo’n mooi gasten handdoekje. Een mooie badmat draagt ook bij aan de sfeer in je badkamer. 

Organiseer de details
Elastiekjes, haarklipjes, wattenstaafjes: de badkamer ligt vol met kleine spulletjes. Al deze items wil je zonder problemen kunnen vinden wanneer je ze nodig hebt. Ook moeten ze droog en beschermd bewaard worden. Schaf hiervoor gripzakjes aan van bijvoorbeeld Blok Packaging aan. Het materiaal van gripzakjes is waterafstotend, geschikt als isolator en 100% recyclebaar. De zakjes zijn makkelijk afsluitbaar door de druksluiting. Dit is handig voor wanneer er tussentijds iets uit het zakje gehaald moet worden. De gripzakjes hebben standaard een ophanggaatje van 5 millimeter boven de druksluiting, waarmee het zakje makkelijk opgehangen kan worden.

Decoratie
Je bent er bijna want je badkamer is vrijwel perfect. Kijk nog even goed rond en ga na of er nog iets mist. Dit kan erg verschillen per badkamer: de ene ziet er al snel helemaal af uit, de ander heeft nog wat laatste toevoegingen nodig. Is er misschien nog een plek voor een plantje in de vensterbank? Zorg ervoor dat je volledig op je gemak bent in jouw badkamer, je bent er tenslotte elke dag.

https://blokpackaging.com/