Yoga Sadana
Image default
Bedrijven

Piekerpoli is er voor jou.

Je kent het heus wel. De dagen lijken langer. Alles gaat moeizamer. Je hebt het gevoel alsof alles mis gaat. Op werk krijg je steeds meer opdrachten wat voor werkstress zorgt. Je sociale leven vraagt aan de andere ook weer te veel van je. Je hebt helemaal geen zin om een drankje te doen, je wilt het liefst gewoon thuis blijven. Je liefdes leven is ook een zooitje. Het lukt je maar niet om de juiste te vinden. Waag je het nog een poging, maar blijkt het tijdsverspilling te zijn geweest. En dan wil je dit allemaal wel kwijt bij iemand, maar dat vind je stiekem erg lastig omdat je bang bent dat je diegene een last bent. Iedereen piekert wel eens, maar durf jij dat ook toe te geven?

Bij Piekerpoli snappen wij dat iedereen piekert, en wij zijn er dan ook voor jou om je te helpen. De Piekerpoli is er voor iedereen die het lastig heeft en behoefte heeft aan een luistert oor. Bij Piekerpoli word je op discrete wijze geholpen door therapeuten die zich gespecialiseerd hebben in het helpen bij problemen. De behandelingen bij Piekerpoli zijn niet standaard, maar worden op maat gemaakt, op basis van jouw situatie. Geen lange ingewikkelde trajecten, maar oplossingsgerichte sessies, gecombineerd met oefeningen om thuis te doen en duidelijk van tevoren afgesproken doelen.

Ben je woonachtig in Den Haag en zoek je een goede psycholoog in Den Haag? Dan kan je bij Piekerpoli terecht.  Susanne de Jong is psycholoog en NLP coach en daarmee praktisch opgeleid om jou te helpen wanneer je vastloopt. Als psycholoog helpt Susanne mensen in Den Haag die vastzitten in gevoelens of gedachten. Maar Piekerpoli is niet allen gevestigd in Den Haag, maar door heel het land heen. Als je zoekt naar een psycholoog in Leiden, dan kan je ook bij ons terecht. Want wij zijn er voor jou.

https://piekerpoli.nl/