Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

Waarom begrafenisondernemers zouden moeten webcasten

Als je een begrafenisondernemer bent, die nog nooit heeft overwogen om een live webcast tijdens de uitvaart aan te bieden, zijn er een aantal redenen waarom je dat wel zou moeten doen. Je biedt aan jouw klanten niet alleen een waardevolle service, je verhoogt ook je inkomen.

Je hebt misschien bedenkingen bij het hele idee van een webcast. Misschien voel je je niet op je gemak met computers en hun technologie of misschien houd je niet van het idee om een ​​uitvaartdienst via internet uit te zenden. Je zou kunnen denken dat deze service niet nodig is en dat er niet veel mensen gebruik van zouden maken als je het wel zou aanbieden. Kortom, je voelt dat het gewoon meer problemen oplevert, dan het de moeite waard is.

Maar daar heb je het mis. Omdat steeds meer mensen gewend zijn geraakt aan het gebruik van het internet en om vrijwel alles op YouTube en andere sites te bekijken, hebben ze ook minder weerstand tegen het idee om een ​​begrafenis online te bekijken. Als ze er überhaupt al over nagedacht hebben. Tenzij ze betrokken zijn geweest bij het plannen van een begrafenis of deze de laatste tijd hebben bijgewoond, is het waarschijnlijk dat een meerderheid van de mensen nog nooit heeft gehoord van de nieuwste service, die wordt aangeboden door begrafenisondernemers. Maar dat wil niet zeggen dat ze er niet in geïnteresseerd zullen zijn als ze een begrafenis moeten bijwonen of moeten plannen. Ze zullen waarschijnlijk zeer geïnteresseerd zijn en deze extra service waarderen als deze wordt aangeboden. Ze zijn al vertrouwd met de technologie en ze zullen voor hun familieleden en vrienden de voordelen kunnen zien.

Maar misschien heb je geen verstand van computers of heb je niet de apparatuur om een ​​begrafenis webcast te doen. Je kunt urenlang onderzoek doen naar camera’s en microfoons, leren hoe je een website en een webcast kunt opzetten, op zoek gaan naar software waarmee je webcasts kunt doen en andere software zoeken, zodat jouw klanten uitnodigingen naar hun familieleden en vrienden kunnen sturen, alles over de bescherming van het wachtwoord uitzoeken en hoe je de uitvaartdienst archiveert.

Je kunt ook contact opnemen met een bedrijf dat webcast voor begrafenissen aanbiedt. Dit bedrijf zou je kunnen adviseren over camera’s en andere apparatuur, je kunnen helpen bij het instellen, de software leveren en je laten zien hoe je het kunt gebruiken. Ze sturen je webcast van de uitvaart naar een netwerk van servers zodat deze overal ter wereld kan worden bekeken. Ze laten je zien hoe je de uitvaartdiensten archiveert, zodat jouw klanten ze op elk gewenst moment kunnen bekijken. Ze bieden ook technische ondersteuning voor die keren dat je een probleem hebt en niet weet hoe je het moet oplossen.

 

 

https://offerte.nl/begrafenis