Yoga Sadana
Image default
Bedrijven

Woertman Natuursteen – expert op het gebied van natuur- en kunststeen

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is wat betreft natuursteen en kunststeen? Maak dan kennis met Woertman Natuursteen! Sinds onze oprichting ruim 30 jaar geleden zijn wij van een eenmanszaak uitgegroeid naar een volwaardig bedrijf. Wij zijn expert in het bewerken en leveren van verschillende vormen natuur- en kunststeen. We staan garant voor maatwerk van hoge kwaliteit. Tevens kunt u bij ons altijd rekenen op klantvriendelijkheid en persoonlijk advies. Geïnteresseerd in de mogelijkheden die we bieden?

Diverse mogelijkheden qua natuur- en kunststeen

Bij onze oprichting waren wij nog een organisatie die zich enkel richtte op het leveren van grafmonumenten. Vandaag de dag zijn we een stuk groter en bieden we ook meer mogelijkheden. Wij zijn zeer gespecialiseerd in het bewerken van natuur- en kunststeen voor allerlei toepassingen. Ons bedrijf werkt onder meer met marmer, graniet, composiet, kalksteen, keramiek, zandsteen, leisteen, granito en dekton. Die materialen gebruiken we voor zowel in- als outdoor toepassingen. Zoekt u een mooi natuur- of kunststeen artikel voor uw interieur, of voor buiten in de tuin? Woertman Natuursteen biedt u vele mogelijkheden!

Meer weten? Bezoek onze website!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij bieden wat betreft natuur- of kunststeen artikelen? Bezoek dan eens onze website en bekijk de mogelijkheden! Voor vragen of opmerkingen kunt u ook altijd even contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 546 621 839.

http://www.woertman.net