Yoga Sadana
Image default
Bedrijven

Nachtmerries, verminderde concentratie en hoofdpijn

Een tijdje geleden had ik veel last van nachtmerries tijdens het slapen. Overdag achtervolgde die nare gedachtes mij en gaf dit me een onrustig gevoel. Mijn hoofd was daardoor constant druk en ‘vol’. De gevolgen? Ik had weinig energie, een verminderde concentratie en veel hoofdpijn. Een bezoekje aan de huisarts bracht me geen hulp. Hij kon namelijk niets vinden. Het advies? Rust nemen en bijslapen. Maarja… dat slapen wilde niet echt lukken door die boze dromen. Door het slaapgebrek verergerde de problemen alleen maar. Ik probeerde alles om me beter te voelen; wandelingen maken, geen elektronica meer voor het slapengaan, vrolijke muziek, een warm glas melk en zelfs slaapmiddelen. Maar zonder baat. Ik werd er onzeker van; is er dan niets dat mij kan helpen?

Mediteren met de amethist

Ik besloot mijn problemen met een goede vriendin te bespreken. Zij herkende zichzelf in mijn verhaal en gaf aan dat meditatie haar goed had geholpen. Nu  heb ik daar wel van gehoord, maar het zelf nog nooit geprobeerd. Omdat het zetten van de eerste stappen in meditatie soms nogal lastig kan zijn, gebruikte mijn vriendin daarbij de amethist edelsteen. Een prachtige paarse steen die beschikt over een energetische kracht en je helpt om dingen los te laten, een positieve invloed heeft op je intuïtie, nachtmerries tegengaat en je hoofd leegmaakt tijdens het mediteren. Sounds good! Maar wat is precies de amethist betekenis? Dat is een grappig verhaal! Amethist is Grieks voor ‘niet onder invloed’, men geloofde vroeger namelijk dat je niet dronken kon worden als je deze steen droeg. Een prettige bijkomstigheid, zullen we maar zeggen. Op fysiek niveau helpt de amethist bij hoofdpijn, het overwinnen van verslavingen en het creëren van een heldere geest: precies wat ik nodig heb! 

Amethist sieraden om altijd bij me te dragen

Ik ben overtuigd; maar waar kan ik de wonderlijke amethist kopen? In mijn zoektocht stuitte ik op Dyona: een webshop waar onder andere prachtige edelstenen van hoge kwaliteit en edelsteen hangers worden verkocht, maar ook andere handige spiritual supplies als geurige wierook. Ik heb direct een losse steen aangeschaft, maar ook in de vorm van een aantal sieraden als de amethist hanger, de amethist ketting en de amethist ring. Een heel mooi setje bij elkaar die ook nog eens goed te combineren is met mijn kleding! Door deze sieraden om te hebben, draag ik de afkomstige energie overal met mij mee. Binnenkort kan ik mijn bestelling thuis verwachten, ik ben razend benieuwd of het mij gaat helpen! Wil jij nu zelf ook een amethist aanschaffen, neem dan contact  op met Dyona of bestel hem direct op de webshop.

https://www.dyona.nl/c-3218964/amethist/