Yoga Sadana
Image default
Bedrijven

Huis laten zuiveren van geesten

Ik slaap de laatste maanden heel erg slecht. Mijn nachtrust werd maandenlang verstoord door iets, maar ik wist niet precies waar door. Ik voelde me lusteloos, moe, en had helemaal nergens zin in. Ik had echt geen idee waar ik last van had, tot ik sprak met een vriendin. Zij vertelde me dat ze een jaar geleden de zelfde klachten had. En wat bleek? Ze had geesten in huis. Daardoor sliep ze slecht en zat ze niet goed in haar vel. Toen ging het belletje bij mij rinkelen. Ik moest mijn huis laten zuiveren van geesten. Maar kan ik ook zelf geesten verdrijven? Hoe doe ik dat? Ik vond de antwoorden bij Shanti Healing.

Zelf geesten verdrijven

Zelf geesten in huis verdrijven. Hoe doe je dat? Middels Vortex healing spiritueel. Dit is een manier van werken met het ontwaakt bewustzijn. Het houdt je een spiegel voor. Hierdoor laat je los wat niet bij je hoort: de geesten. U kunt het zien als uzelf worden met het leven als hoofddoel.

Onderneem snel actie

De geest heeft een negatieve invloed op uw leven, dus is het van groot belang om snel actie te ondernemen. Neem snel contact op met Hanneke. Natuurgeneeskundig therapeut van huis laten zuiveren van geesten Shanti Healing. Zij helpt u bij het verdrijven van de geesten. U kunt uw huis door haar laten zuiveren van geesten. Zij heeft al jarenlange ervaring met het verdrijven van geesten en heeft meerdere opleidingen behaald.

De geesten zijn weg

Dankzij de Vortex healing van Shanti Healing heb ik mijn ware ik weerspiegeld gezien in de spiegel. Alleen de ware ik, daar horen de geesten die in mijn huis rondzwerven natuurlijk niet bij. Hierdoor zijn de geesten verdreven uit mijn huis. Ik had nooit verwacht dat ik geesten in huis zou hebben. Laat staan dat ik ook zou weten hoe je ze moet verwijderen. Dat had ik nooit verwacht. Ik vond het een eng idee dat ik geesten in huis had. Daarom ben ik ook zo blij dat ze weer weg zijn. Ik voel me blijer en beter dan ooit tevoren!

https://www.shanti-healing.nl/healing